Maybe I just wanna be yours….

Реалността не е пеперудки и фойерверки. В реалността не получаваш това, което искаш по една или друга причина. То принадлежи на някой друг, а ти можеш само да седиш отстрани, да гледаш и да се задоволиш с това, което ти се предлага…остатъци. Реалността не струва, твърде е болезнена. Независимо какво казват другите е така. Може да се самозалъгват колкото си поискат, но истината е друга.
И е толкова трудно. Не можеш да се насладиш на моментите, защото знаеш, че някъде там е по-хубаво, но и знаеш, че не можеш да го имаш. И все пак не го приемаш, вместо това прекарваш твърде много време в мисли за непостижимото. Виждаш пред себе си едно бъдеще, далечно, виждаш какво може да бъде и усещаш с цялото си същество, че точно това искаш и точно това е правилнo.
И в същото време стигаш до заключението, че това, което имаш не е толкова зле, че и то има своите плюсове, че и то е специално. Но част от теб е готова да захвърли това заради нещо невъзможно…частта, която обича да страда, защото не може да приеме, че си щастлив.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s