Just some old thoughts…

 

Какво има тя?
Въпрос, който няма отговор. Не е красива, красотата не била важна каза той… Обича да пие, да пуши, точно като него. Не е умна. Видях я. Чух я как говори. Не е възпитана. Дори не попита за името ми. Не се опита да ме заговори. Сякаш не бях там. А може би наистина не бях. С нея лесно се уговарят да се видят. Защо да е трудно? Тя няма семейство тук, няма задължения. Може да прекара цял ден в мизерното кафене – да играе белот, да клюкарства. Няма друга работа. Цялото и същество лъха на негативна енергия и все пак той каза, че тя е най-позитивният човек, когото познава.
Позитивизъм…всичко се корени в него, нали. В него и в бирата. Но животът не е само това. Животът е много повече и да си вечно позитивен е невъзможно. Но ако си, то тогава носиш маска и се криеш.
Не я познавам, но знам, че не е добър човек. Никой не би направил това, което тя направи. Освен ако той не е излъгал. Той е страхливец. Не е мъж, а просто някакво хлапе, което не знае какво иска.
Няма смисъл да се опитвам да намеря отговори на тези въпроси. Няма смисъл да се опитвам да разбера какво намира в нея. Няма смисъл да се занимавам с него повече. И все пак го правя. Защо? Още един въпрос, който няма отговор…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s